Workshop 1:1


Newborn & MaternityPrețuri & Pachete

Dacă esti nou în fotografia de studio pentru nou-nascuti si maternitate sau daca ai dorința de a afla mai multe despre fotografia de nou-născut și de maternitate, aceasta este ocazia perfectă pentru tine!

Vino alături de mine pentru un atelier informativ 1:1 în timp ce parcurgem cum să creezi cadrul, unde sa pozitionezi lumina de studio, cum sa să fotografiezi nou-născuții si cum să gestionezi o ședință foto de nou-născut. De asemenea, discutăm despre sesiunile de maternitate și despre cum să creezi imagini frumoase care sărbătorească călătoria viitoarei mame!

Iti voi arata modul meu de abordare a acestor sedinte foto incepand cu planificarea lor, alegerea decorurilor pentru cadrele ce urmeaza a fi fotografiate, tinutele si  accesoriile ce trebuie incluse urmate de o sesiune foto reala cu o viitoare mamica sau nou-nascut in functie de nevoile tale.

La sfarsitul sedintei de fotografie vom discuta modul de selectie a imaginilor, trimiterea acestora catre client si ultimele retusari ale detaliilor.

Pentru acest tip de workshop este nevoie de programare din timp, asa ca te rog sa ma contactezi din timp pentru a stabili detaliile logistice.

Multumesc pentru increderea acordata si astept sa imi scrii pe mail sau sa ma suni direct.


Pachetul Standard

acest workshop se concentreaza pe diferite detalii administrative si logistice despre cele necesare ca fotograf de nou-nascuti si maternitate si nu include sedinta foto reala.
Durata workshopului este de 4-6 ore.


Pret 600 lei

Pachetul Deluxe

Acest tip de workshop include cele din pachetul Standard plus sedinta foto reala cu nou-nascut sau viitoare mamica.
Durata workshopului este de aproximativ 8 ore


Pret 1200 lei